JOB Interieur Collectief

Het JOB Interieur Collectief Rotterdam is een netwerk van interieur gerelateerde professionals. JOB ICR is een verzamelplaats, ontmoetingsplaats van bedrijven die u in alle facetten van projectinrichting, interieurdesign, lichtadvies en uitvoering kunnen bedienen. Complete interieurinrichting, interieurdesign, advies in akoestiek, verlichting en stoffering, en alle interieurverwante diensten en producten gevormd in een collectief.

​Kruisbestuiving
De merken (huurders) werken onafhankelijk van elkaar maar in het collectief vindt interne kruisbestuiving op een natuurlijke wijze plaats. De aanvullende en complementaire diensten maken van de aanwezige huurders een sterk collectief.

Ontmoetingsplaats
JOB Interieur Collectief is een dynamische ontmoetingsplaats. De open inrichting en opzet van de werkruimte zorgt voor interactie tussen de aanwezige huurders, opdrachtgevers en interieurarchitecten. Vanuit de huurders worden met regelmaat workshops, lezingen en discussieavond georganiseerd. JOB ICR biedt architecten, ontwerpers en innovators een podium tot presentatie en discussie, daarnaast fungeert de open ruimte van JOB ICR ook als ‘boilerroom’, een ruimte voor korte brainstormsessies met één of meerdere aanwezige merken.

JOB Interieur Collectief
Sint-Jobsweg 30B
3024 EJ Rotterdam

www.jobrotterdam.nl