Wij zijn agent geworden in oktober 2014 met als doel bij de beste woonwinkels te staan, en dat lukte voorspoedig. Tevens richten wij ons op architecten en projectinrichters omdat blijkt dat dit soort collecties bijdragen tot een goede sfeer en uitstraling op kantoor, in hotels, scholen etcetera.

Oprichters Jan Andersen en Poul Madsen startten in 1999 Normann Copenhagen, met de visie een andere design industrie te creëren. Hun eerste product was de lamp Norm 69. Binnen vijf jaar werden het 38 producten, met bekende ontwerpers, maar alleen op het gebied van accessoires. In 2009 werd er een begin gemaakt met meubelen. Vandaag de dag wordt Normann Copenhagen vertegenwoordigd in alle landen en met veel succes. Meer en meer zullen zij zich gaan richten op meubelen, de Form chair en Era Lounge zijn daar een goed voorbeeld van. Ook verlichting neemt een meer belangrijke plaats in.

Sinds 2005 is er een Flagship Store in Copenhagen, een oude bioscoop van 1.700m2, waar eindgebruikers en dealers graag naar toe gaan.